V.I.P. Baits
Image default
Games

Verhoog de betrokkenheid van je publiek met interactieve video's

Verhoog de betrokkenheid van je publiek met interactieve video’s

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn als jouw doelgroep een video kon bekijken die zich aanpast aan hun keuzes. Een video waarin ze alleen relevante informatie te zien krijgen. Wat moet je daarvoor doen? Een interactieve video laten maken. Met interactieve video geef je de kijker de regie over de inhoud van de video, en er zijn verschillende manieren om dit te realiseren.

Ontdek de mogelijkheden van interactiviteit

Met een interactieve video zijn er talloze mogelijkheden. Zo kun je de kijker bestanden rechtstreeks laten downloaden vanuit de video, keuzes laten maken die het verloop van de video beïnvloeden, contactgegevens laten invullen, en nog veel meer. Een interessante optie is het stellen van controlevragen. Door de kijker een aantal vragen te laten beantwoorden om verder te kunnen gaan, kun je controleren of de informatie niet alleen is gezien, maar ook echt begrepen. Dit is ideaal voor belangrijke onderwerpen zoals veiligheidsprotocollen. Een bijkomend voordeel is dat je als organisatie kunt aantonen dat je de informatie hebt verstrekt en dat de persoon in kwestie deze heeft begrepen.

Wat is er nodig voor interactieve video?

Als je besluit om een interactieve video te laten maken, is de eerste stap het vinden van een professionele partij met ervaring op dit gebied. Een goed voorbeeld is ZoomWorks, een videomarketingbureau uit Deventer. Ze hebben ruime ervaring in het maken van interactieve video’s en kunnen dit op grote schaal realiseren. Nadat alle beelden zijn opgenomen en gemonteerd, gaan de interaction designers van ZoomWorks aan de slag met het toevoegen van interactiviteit. Een groot voordeel is dat ZoomWorks samenwerkt met een betrouwbare partner die het platform biedt om de interactiviteit te hosten en de keuzes van de kijker te registreren. Op deze manier krijg je waardevolle informatie voor jouw organisatie.

Wil jij een interactieve video laten maken?

Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat interactieve video voor jou kan betekenen, of als je voorbeelden wilt zien, neem dan een kijkje op de website van videomarketingbureau ZoomWorks, een videomarketingbureau in Deventer. Daar vind je talloze voorbeelden van hun werk voor grote en bekende klanten. Ze staan altijd klaar om je verder te helpen!

https://zoomworks.nl/interactieve-video-laten-maken/