V.I.P. Baits
Image default
Games

De voordelen van zakelijk elektrisch een auto leasen

Het leasen van een auto wordt steeds populairder, zeker als het gaat om elektrische auto’s. Steeds meer bedrijven stappen over op het zakelijk leasen van een elektrische auto vanwege de vele voordelen die het biedt. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van zakelijk elektrisch een auto leasen.

Zakelijk elektrisch een auto leasen is duurzaam en milieuvriendelijk

Door over te stappen op een elektrische auto draagt het bedrijf bij aan een beter milieu. Elektrische auto’s stoten geen CO2 uit, waardoor er minder luchtvervuiling is en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd. Dit draagt bij aan een betere luchtkwaliteit en een gezondere leefomgeving.

Lagere kosten door fiscale voordelen

Zakelijk elektrisch een auto leasen brengt ook fiscale voordelen met zich mee. Zo betaal je als ondernemer minder bijtelling, waardoor de maandelijkse kosten lager uitvallen. Bovendien zijn elektrische auto’s vrijgesteld van wegenbelasting en motorrijtuigenbelasting, wat op jaarbasis een flinke besparing kan opleveren.

Minder onderhoudskosten en hogere restwaarde van de auto

Elektrische auto’s hebben minder bewegende onderdelen dan traditionele auto’s en zijn daardoor minder gevoelig voor slijtage. Dit betekent dat er minder vaak onderhoud nodig is en dat de onderhoudskosten lager zijn. Bovendien behouden elektrische auto’s hun waarde beter dan traditionele auto’s, wat zorgt voor een hogere restwaarde.

Flexibiliteit in het wagenpark

Het zakelijk leasen van een elektrische auto biedt bedrijven ook meer flexibiliteit in het wagenpark. Zo kunnen medewerkers gemakkelijk wisselen van auto en kunnen bedrijven hun wagenpark eenvoudig aanpassen aan veranderende behoeften.

Verbeterde uitstraling van het bedrijf

Door te kiezen voor zakelijk elektrisch een auto leasen laat het bedrijf zien dat het maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dit draagt bij aan een positief imago en kan leiden tot meer klanten en een hogere omzet.

Door te kiezen voor een zakelijk elektrisch een auto leasen, draag je als bedrijf bij aan een duurzame toekomst. Steeds meer bedrijven maken de overstap naar elektrisch rijden en dragen op die manier hun steentje bij aan een beter milieu. Daarnaast biedt het zakelijk leasen van een elektrische auto tal van voordelen voor het bedrijf zelf, zoals lagere kosten en meer flexibiliteit in het wagenpark. Overweeg jij als bedrijf om over te stappen op elektrisch rijden? Neem dan de voordelen van zakelijk elektrisch een auto leasen mee in je beslissing.

En als je dan eenmaal een elektrische auto hebt geleaset, is het belangrijk om ook na te denken over hoe je deze oplaadt en waar je dit doet. Overweeg bijvoorbeeld om te investeren in laadpalen op de parkeerplaatsen van het bedrijf. Dit maakt het voor medewerkers en klanten gemakkelijk om de auto op te laden en draagt bij aan een groener imago van het bedrijf. En als je dan toch bezig bent met verduurzamen, waarom niet eens kijken naar andere duurzame opties, zoals zonnepanelen op het dak van het kantoor of het inkopen van groene energie?

Zakelijk elektrisch een auto leasen is een stap in de goede richting als het gaat om duurzaam ondernemen. Door bewuste keuzes te maken, kunnen bedrijven bijdragen aan een betere toekomst voor mens en milieu.

 

https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/